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제주산 탄골류의 저장 전 Hexanal vapor 처리가 저온저장중 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
열처리가 땅콩유중의 Hexanal 함량에 미치는 영향
한국식품과학회지
1997 .12
전자코를 이용한 헥사날과 싸이클로덱스트린의 결합 분석
한국식품과학회지
2007 .02
Pentanal과 hexanal 측정에 의한 대두유의 산패도 측정
Applied Biological Chemistry
1991 .01
Changes in n-Hexanal Content of Peanut Milk Fermented with Lactic Acid Bacteria
Food Science and Biotechnology
2001 .08
Headspace 가스크로마토그라피를 이용한 식용유의 산패도 측정
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Effects of Cooking on the n - Hexanal Content of Peanut Milk
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .09
Headspace 가스크로마토그라피를 이용한 대두유 산화진행도의 객관적 평가방법
Applied Biological Chemistry
1991 .01
현미의 포장 저장 중 지방산 조성 및 헥사날의 변화에 의한 저장성 예측
한국식품과학회지
1996 .10
헥사날에 의한 라면의 저장성 예측
한국식품과학회지
1994 .06
찹쌀밥의 주요 휘발성 성분
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Dynamic Headspace Analysis of Volatile Constituents of Swiss Cheese Whey Protein Concentrate
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
Analytical Method Development for the Determination of Residual Solvents in Food by Static Headspace Gas Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Static Headspace Gas Chromatography Method for Determination of Hexane as Residual Solvent in Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes in Quality Characteristics of Brown Rice During Storage
한국식품영양과학회지
1991 .06
Effect of milling degrees on volatile profiles of raw and cooked black rice (Oryza sativa L. cv. Sintoheugmi)
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Improvement in the Yukwa Manufacturing by Extrusion Process with CO2 Gas Injection
Food Science and Biotechnology
2001 .02
Analyses of Flavor Qualities of Vegetable Oils by Gas Chromatography
한국식품과학회지
1985 .10
장미 향기분석 Headspace Syringe법과 Headspace SPME법의 비교
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
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