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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Result and Discussion
요약
References
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국산밀의 제면특성
Food Science and Preservation
1999 .06
제면 적성 시험을 위한 쌀국수 제조 방법
한국식품영양과학회지
2012 .12
제면산업
식품기술
1990 .01
한국산 밀의 품종별 제면 특성과 밀가루의 이화학적 성질과의 관계
한국식품과학회지
1999 .02
천연고분자 첨가에 의한 쌀국수 제면성 연구
경북대농학지
2011 .01
Comparison of Physicochemical Properties of Korean and Australian Wheat Flours Used to Make Korean Salted Noodles
Food Science and Biotechnology
2007 .04
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
분리대두단백질의 첨가가 제면적성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1998 .12
미국밀과 호주밀의 제면성 비교
한국식품과학회지
1993 .06
유청분말 첨가가 제면특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .10
시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
쌀가루와 밀가루 複合粉의 製麵性시험
한국식품과학회지
1981 .03
한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
Characteristics of Korean Style Commercial Dry Noodled
Food Science and Biotechnology
2002 .04
Studies on the Rheological Property of Korean Noodles : Ⅰ. Viscoelastic Behavior of Wheat Flour Noodle and Wheat-Sweet Potato Starch Noodle
한국식품과학회지
1983 .06
국산밀의 폴리페놀 산화 효소 활성과 국수 색과의 관계
한국육종학회지
2011 .01
Supplementations of Resistant Starches to Asian Noodles
Food Science and Biotechnology
2002 .08
히드록시프로필 메틸셀룰로오스 첨가에 의한 쌀국수 제면성 연구 (I)
경북대농학지
2012 .01
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