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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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[P8-260] Physicochemical Properties, Antimutagenic and Anticancer Effects of Three Kinds of Short-term Fermented Soybean Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Consumption Trends and Prospects of Fermented Soybean Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
전통장류의 세계화전략
식품산업과 영양
2006 .08
[S10-3] Screening of Bacillus Species for the Quality and Safety Improvement of Traditionally Fermented Soybean Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Understanding the Factors Affecting the Acceptance for Fermented Soybean Products
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Immunomodulatory Effect of Fermented Soybean Products (Cheonggukjang) and Their Related Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P8-315] Antimutagenic and Anticancer Effects of Chitosans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Antimutagenic Effects on Aflatoxin B₁ of Soybean Pastes Fermented by Bacillus Strains
Food Science and Biotechnology
2005 .12
[P6-30] The Change of Anti-nutrient on Three-Step Fermented Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[S1-2] Developing Soybean-based Products : Current Status and Future Direction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
축산제품에 응용하기 위한 콩제품 추출물의 항산화 능력에 관한 연구
한국축산식품학회지
2004 .01
Evaluation of Different Solvent Extract on the Anti-Inflammatory Activities of Fermented Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antimutagenic and anticancer effects of bamboo salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Comparison of Quality of Korean Fermented Soybean Paste Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P10-87] Anti-Platelet Activity of Solvent Extracts from Korean Soybean Varieties and Isoflavone Derivatives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Chitosan의 in vitro 돌연변이 억제효과 및 세포내 작용 특성
한국식품과학회지
1996 .12
한국산 야생버섯 추출물의 항돌연변이원성 및 암세포 성장억제 효과
한국식품과학회지
2004 .08
Estimation on Processing Quality and Functionality of Korean Soybean Fermented Food by Using Fermented Material of Cudrania tricuspidata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
다양한 용매를 이용한 대두 추출물의 항산화효과
한국식품과학회지
1995 .10
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