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Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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튀김유의 중합체 형성 및 복합처리제의 효과
식품기술
1989 .01
Effects of Composited Powder Treatment on the Increase of the Useful life-time of Frying Oil
한국식품과학회지
1988 .10
Size-exclusion chromatography법에 의한 식품 중 알긴산프로필렌글리콜 분석법 확립
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
튀김유에 첨가된 산화방지제가 라면의 저장 중 Flavor 화합물 생성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1993 .10
튀김닭에 사용하는 튀김유의 산패
한국식품위생안전성학회지
2003 .01
콩기름의 가열시간별 유과의 품질 특성
한국식품영양과학회지
1993 .05
학교급식에서의 닭튀김 방법에 따른 튀김유와 튀김닭의 이화학적 특성
대한영양사협회 학술지
1998 .01
수삼튀김 시 튀김유 종류에 따른 수삼 및 유지의 이화학 특성
한국식품영양과학회지
2013 .06
Comparison of nutritional quality and thermal stability between peanut oil and common frying oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Quality characteristics of deep fat fried carrots depend on type of frying oil, frying temperature, and time of frying
한국식품과학회지
2020 .02
Quality Improvement of Used Frying Cottonseed Oil by Adsorbent or Chemical Treatments
Food Science and Biotechnology
1994 .06
Effects of the Various Addition and Exclusion Time of Glucose on Development of Mouse 2 Cell Embryos
한국수정란이식학회 심포지움
2004 .01
Isolation of Ginsenoside-Rh1 and -Rh2 by High Performance Liquid Chromatography
한국식품과학회지
1981 .03
Size-exclusion Chromatography를 활용한 가공식품 중 폴리아크릴산나트륨 분석법 확립
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
풀칠 · 고명기로 제조된 김부각의 물리적 건조 및 튀김 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .12
Stability of Frying Oils Used for Frying Snacks and Fast Foods
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
Stability of Frying Oils Used for Frying Snacks and Fast Foods
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
1992 .01
패스트푸드점 튀김식품의 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
2004 .01
Effects of Red Ginseng Extract Added to Dough on the Lipid Oxidation of Frying Oil and Fried Dough during Frying and Storage
Food Science and Biotechnology
2003 .02
Determination of Cholesterol in Milk and Dairy Products by High-Performance Liquid Chromatography
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
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