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학교급식에서의 닭튀김 방법에 따른 튀김유와 튀김닭의 이화학적 특성
대한영양사협회 학술지
1998 .01
Quality characteristics of deep fat fried carrots depend on type of frying oil, frying temperature, and time of frying
한국식품과학회지
2020 .02
Stability of Frying Oils Used for Frying Snacks and Fast Foods
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
Stability of Frying Oils Used for Frying Snacks and Fast Foods
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
1992 .01
시장내 튀김 식품의 유통 중 유지 및 미생물 변화와 유통기간 연구
한국식품위생안전성학회지
1997 .01
튀김닭에 사용하는 튀김유의 산패
한국식품위생안전성학회지
2003 .01
감자튀김 횟수에 따른 식용유지의 산화 안정성 및 지방산 조성 변화
한국식품영양과학회지
2010 .07
Comparison of nutritional quality and thermal stability between peanut oil and common frying oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
청초와 주정 전처리에 따른 오미자 물 추출물의 항산화 활성 비교
한국유기농업학회지
2015 .01
튀김횟수에 따른 튀김식품(돈까스, 감자튀김) 및 식용유지(대두유, 카놀라유, 팜유, 돈지)의 변화
한국식품과학회지
2017 .02
풀칠 · 고명기로 제조된 김부각의 물리적 건조 및 튀김 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .12
라면油脂의 安定性에 관한 硏究 : 제2보 공장규모에서의 라면 Frying 油脂의 性狀變化
한국식품과학회지
1973 .03
수삼튀김 시 튀김유 종류에 따른 수삼 및 유지의 이화학 특성
한국식품영양과학회지
2013 .06
Lipid Oxidation and Stability of Tocopherols and Phospholipids in Soy-added Fried Products During Storage in the Dark
Food Science and Biotechnology
2009 .04
The Effect of Wasabi on Fatty Acid Profiles During Repetitive Frying Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Red Ginseng Extract Added to Dough on the Lipid Oxidation of Frying Oil and Fried Dough during Frying and Storage
Food Science and Biotechnology
2003 .02
Physicochemical and organoleptic characteristics of deep-fat fried and microwaved potato chips
Applied Biological Chemistry
2015 .01
콩기름의 가열시간별 유과의 품질 특성
한국식품영양과학회지
1993 .05
Effects of Frying Oil, Temperature and Time on the Quality of Deep-Fat Fried Carrot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
인스탄트 유탕면의 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
1995 .01
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