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Abstract
1. 서론
2. 실험
3. 결과 및 고찰
요약
참고문헌
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Gel filtration에 의한 콩나물 製造中 蛋白質의 變化調査
한국식품과학회지
1984 .12
한국산(韓國産) 대두(大豆)의 단백질(蛋白質)에 관(關)한 연구(硏究) (제2보(第2報)); 여지전기영동법(濾紙電氣泳動法)에 의(依)한 대두단백질(大豆蛋白質)의 분석(分析)
Applied Biological Chemistry
1966 .01
Cholesterol Lowering Activity of Soybean Protein
식품과학과 산업
1993 .06
[P3-18] Recovery of Muscle Protein from Large Anchovy and Gel Properties of Recovered Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Inheritance of P34 Allergen Protein in Mature Soybean Seed
한국육종학회지
2011 .01
大豆의 水浸時間에 따른 組織의 微細構造, 蛋白質 特性 및 豆腐收率의 變化
한국식품영양과학회지
1985 .11
쌀과 분리대두단백 혼합에 따른 조직화 특성
한국식품과학회지
1989 .12
Effect of Type of Enzyme on the Bitterness of Partial Hydrolyzates of Soybean Protein
Food Science and Biotechnology
1992 .12
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Amino Acid Composition and Functional Properties of Soybean Protein Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
열풍건조 시의 건조 온도와 입경에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
Changes in Compression Properties of Oil-Free Gel and Emulsion Gel during Storage
Food Science and Biotechnology
1999 .06
대두단백 11S와 7S 분획의 젤 형성 특성 및 이를 이용한 커드와 치즈의 텍스쳐에 관한 연구
한국식품과학회지
1989 .06
[P6-27] Complete Degradation of Soybean Protein by Three-Step Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P3-17] Gel Properties of Protein Recovered from Pork Heart by pH Shifting Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effect of the Addition of Green Tea on the Quality and Antioxidant Properties of Textured Vegetable Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Proteomic Analysis of Seed Storage Proteins in Low Allergenic Soybean Accession
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Cooking Properties of Some Korean Soybeans
한국식품과학회지
1988 .10
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