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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgement
References
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The Bitterness of the Enzymatic Hydrolysate of Soybean Protein and the Amino Acid Composition of the UF Filtrate
Food Science and Biotechnology
1997 .12
한국산(韓國産) 대두(大豆)의 단백질(蛋白質)에 관(關)한 연구(硏究) (제2보(第2報)); 여지전기영동법(濾紙電氣泳動法)에 의(依)한 대두단백질(大豆蛋白質)의 분석(分析)
Applied Biological Chemistry
1966 .01
효소처리에 의한 분리대두 단백질의 부분 가수분해에 관한 연구
한국식품과학회지
1984 .06
Cholesterol Lowering Activity of Soybean Protein
식품과학과 산업
1993 .06
Inheritance of P34 Allergen Protein in Mature Soybean Seed
한국육종학회지
2011 .01
Characteristics of a Black Soybean (Glycine max L. Merrill) Protein Isolate Partially Hydrolyzed by Alcalase
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Production and Physicochemical Properties of Rice Bran Protein Isolates Prepared with Autoclaving and Enzymatic Hydrolysis
Applied Biological Chemistry
2010 .01
Volatile Compound, Physicochemical, and Antioxidant Properties of Beany Flavor-Removed Soy Protein Isolate Hydrolyzates Obtained from Combined High Temperature Pre-Treatment and Enzymatic Hydrolysis
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
번데기 蛋白質의 아미노산조성과 營養價에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1983 .12
[P6-27] Complete Degradation of Soybean Protein by Three-Step Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Proteomic Analysis of Seed Storage Proteins in Low Allergenic Soybean Accession
Applied Biological Chemistry
2011 .01
호알카리성 목질분해 효소를 이용한 폐지재생(제1보)
펄프·종이기술
2003 .09
大豆 高低蛋白質 品種의 成熟中 種實의 發育과 蛋白質 및 그 構成分의 變化
Korean Journal of Agricultural Science
1978 .12
분리대두단백질 가수분해물의 Angiotensin-Ⅰ Converting Enzyme 저해효과
한국식품영양과학회지
2010 .01
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
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