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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
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References
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Effect of Several Packaging and Pre-treatment on the Quality of Grapes during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Changes in Compression Properties of Oil-Free Gel and Emulsion Gel during Storage
Food Science and Biotechnology
1999 .06
식품의 선도 유지를 위한 액티브 포장 연구 고찰 기능성 방출 조절 포장 중심
식품과학과 산업
2017 .06
Effects of Packaging Methods on Quality Properties of Yugwa during Storage
Food Science and Biotechnology
2001 .12
포장방법에 따른 데침나물의 저장중 품질변화
Food Science and Preservation
2012 .06
Smart Food Packaging
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2005 .12
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한국식품과학회지
1994 .02
Eco-Packaging 제도
환경관리인
1997 .01
Potential Use of Biopolymer-based Nanocomposite Films in Food Packaging Applications
Food Science and Biotechnology
2007 .10
온도와 포장재에 따른 백미의 저장가능기간
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2005 .08
포장재 및 저장온도가 토마토와 자두의 품질에 미치는 영향
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2004 .06
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Food Science and Preservation
2008 .10
포장재질 및 탈산소재가 유과의 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .12
포장방법에 따른 팽이버섯의 선도유지 효과
Food Science and Preservation
2009 .04
Preliminary Studies on the Quality Changes of Eggplant as Influenced by Active Packaging
펄프·종이기술
2006 .12
[P4-29] Quality Changes of Baechu Cabbage by Packaging Materials during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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2011 .05
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한국식품과학회지
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