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한국토양비료학회지
2007 .12
Acute Oral Toxicity Test of Crude Antifungal Compounds Produced by Bacillus subtilis SN7 in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
양송이 배지로부터 분리된 Bacillus subtilis NO12의 특성
한국버섯학회지
2017 .01
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Applied Biological Chemistry
2003 .01
Comparative Study of Extracellular Proteomes for Bacillus subtilis and Bacillus amyloliquefaciens
경북대농학지
2013 .01
Evaluation of 4-week Repeated Dose Oral Toxicity on Crude Antifungal Compounds Produced by Bacillus subtilis SN7 in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Bacillus subtilis가 생산하는 길항물질에 의한 아플라톡신 생성균의 억제
한국식품위생안전성학회지
2000 .01
Genotoxicity Study of Crude Antifungal Compounds Produced by Bacillus subtilis SN7 Isolated from Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation of Antifungal Substances Produced by Bacillus subtilis and their Biocontrol Effect on the Late Bllght in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2003 .05
Isolation of Bacillus subtilis SCM688 Having Antioxidant Activity and Analysis of Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
느타리버섯 수확후배지로부터 분리한 Bacillus subtilis CA105의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
대두 발효식품으로부터 분리한 Bacillus subtilis HS 25가 생산한 항균물질의 특성
Food Science and Preservation
2008 .04
산란계에 Bacillus subtilis의 급여가 계란 품질, 혈액 성상 및 분내 암모니아태 질소 함량에 미치는 영향
한국가금학회지
2005 .03
근권토양에서 분리된 Bacillus subtilis subsp.의 길항능력 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
Bacillus subtilis β-Galactosidase의 고정화에 관한 연구
한국식품과학회지
1990 .08
Hydrostatic Pressure Effect on the Protein Expression Levels in Spores of Bacillus subtilis Isolated from Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Xylanase-producing Bacillus subtilis isolated from spent mushroom (Pleurotus eryngii) substrates
한국버섯학회지
2008 .01
Isolation, Purification and Characterization of Chitosanase from Bacillus subtilis CH1
한국양식학회지
2006 .02
[P2-62] Fermentation Characteristics and Biological Activity of Fermented Pepper using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
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