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Cultural Characteristics and Biological Activities of Quinoa Fermented by Bacillus subtilis CBD2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of the Bacterial Composition During Kochujang, a Korean Traditional Fermented Hot Pepper-soybean Paste, Fermentation
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Isolation of Bacillus subtilis SCM146 Having Antimicrobial Activity from Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
대두 발효식품으로부터 분리한 Bacillus subtilis HS 25가 생산한 항균물질의 특성
Food Science and Preservation
2008 .04
[P5-70] Characteristics, Antioxidative Activities and Growth Inhibitory Effects in AGS Human Gastric Adenocarcinoma Cells of Soymilk Fermented by Bacillus subtilis KC-3 during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
양송이 배지로부터 분리된 Bacillus subtilis NO12의 특성
한국버섯학회지
2017 .01
Bacillus subtilis S37-2 균주의 항진균활성 및 식물생육촉진 효과
한국토양비료학회지
2007 .12
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Fermentation of hot pepper juice by Bacillus licheniformis to reduce pungency
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Bacillus subtilis Fermentation for Enhancement of Feed Nutritive Value of Soybean Meal
Journal of applied biological chemistry
2014 .01
Antioxidative Activities of Soymilk Fermented with Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2009 .10
Bacillus subtilis를 이용한 뽕잎 발효 특성
한국식품영양과학회지
2017 .01
메주 제조 시 Bacillus subtilis의 첨가가 재래식 된장의 발효에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .08
[P8-96] Antioxidative Effects of Doenjang Fermented Using Bacillus subtilis DJI
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
느타리버섯 수확후배지로부터 분리한 Bacillus subtilis CA105의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
[P5-83] Isolation and Identification of Bacillus subtilis from Cheoggukjang and In vitro Antiobesity Effect of the B. subtilis Fermented Soymilk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
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