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[SP1-1] Adipocytokines and Obesity-induced Inflammatory Responses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P8-59] Dietary Capsaicin Suppresses Obesity-Induced Inflammatory Responses in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Evaluation of Antioxidant Activity of Some Selected Spices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Ecklonia cava extract SeapolynolTM Improves Obesity and Obesity-induced Insulin resistance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P6-11] 4-1BB Deficiency Ameliorates Obesity-Induced Inflammatory Responses and Insulin Resistance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
국내산 향신료로 제조한 발효소시지의 특성
한국축산식품학회지
1998 .01
The Inhibitory Effect of Flavonoids on Obesity and Obesity-Induced Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
향신료 및 건조과실류 중 총 아플라톡신의 분석
한국식품위생안전성학회지
2010 .01
[P6-08] The Involvement of LIGHT/HVEM Interaction in Obesity-induced Adipose Tissue Inflammatory Responses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Anti-Inflammatory Activities of Oligosaccharides in High-Fat Diet Induced Obesity Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Anti-Obesity Properties of Bentonite in Diet-Induced Obesity Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-inflammatory effect of Citrus Peel on the LPS-induced inflammatory responses in a Zebrafish model
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
향신료의 휘발성 향미성분에 관한 연구
한국식품과학회지
1989 .02
Identification of Gamma Irradiation of Imported Spices
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .12
카레분 및 향신료 추출물의 항 돌연변이 효과
한국축산식품학회지
2002 .01
Cyanidin and Cyanidin-3-O-β-D-glucoside Suppress the Inflammatory Responses of Obese Adipose Tissue by Inhibiting the Release of Chemokines MCP-1 and MRP-2
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
Effects of Water Extracts of Spices on Fermentation and Enzyme Activities of Kimchi
Food Science and Biotechnology
2000 .08
Anti-obesity efficacy of some enzymes derived from grains in high-fat diet induced mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P1-12] Development of Salt-Free Spice Blender
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
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