지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
[S2-2] Development of Instant Noodle Designed for Health and Wellness
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
인스탄트 유탕면의 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
1995 .01
Development and Screening of New GM Events for Instant Noodle Using Real-Time PCR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Utilization of brown rice flour as a functional ingredient in instant fried noodles
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Supplementations of Resistant Starches to Asian Noodles
Food Science and Biotechnology
2002 .08
시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
[S2-3] Noodles in Korean Food and Culture : Present and Future
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Overview of Korean Noodle Industry
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Effects of Gluten and Soybean Polypeptides on Textural, Rheological, and Rehydration Properties of Instant Fried Noodles
Food Science and Biotechnology
2006 .10
라면의 일반성분과 열량
한국식품과학회지
2000 .10
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
Influence of Temperature on the Color Change of Noodle Dough Sheet
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Quality Characteristics of Rice Noodles by Manufacture Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Determination of Minor Elements Content of Noodles in South of Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant and Antiobese Effects of Soup Containing Nature Mixture of Instant Noodle (Ramen)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
즉석면(Instant Noodle)의 국제규격(CODEX)설정 현황 고찰 -12차 아시아지역조정위원회 및 47차 집행이사회 회의 결과를 중심으로-
식품공업
2000 .01
헥사날에 의한 라면의 저장성 예측
한국식품과학회지
1994 .06
0