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이용수
Abstract
서론
재료와 방법
결과와 고찰
요약
문헌
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라면
식품공업
2002 .01
라면
식품공업
2004 .01
라면
식품공업
2005 .01
헥사날에 의한 라면의 저장성 예측
한국식품과학회지
1994 .06
한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
[S2-2] Development of Instant Noodle Designed for Health and Wellness
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
충남지역 대학생의 식품의 열량 인지도에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2002 .08
Effects of Wheat Flour Protein Contents on Ramyon (deep-fried instant noodle) Quality
한국식품과학회지
1991 .12
라면 맛의 비밀
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
인스탄트 유탕면의 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
1995 .01
Development and Screening of New GM Events for Instant Noodle Using Real-Time PCR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
라면 건조 스프 재료의 방사선 조사 검지를 위한 Hydrocarbon류 검출
한국식품과학회지
1998 .10
라면, 비스킷, 및 쿠키속의 油脂成分의 安定性에 관한 硏究
한국식품과학회지
1974 .03
Utilization of brown rice flour as a functional ingredient in instant fried noodles
Applied Biological Chemistry
2015 .01
[S2-3] Noodles in Korean Food and Culture : Present and Future
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Overview of Korean Noodle Industry
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Supplementations of Resistant Starches to Asian Noodles
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Effect of Harvesting Time on the Yield, Color, and Proximate Compositions of Jinbu Variety Green Rice®
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .12
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