지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
배럴온도와 수분함량에 따른 식물성조직단백의 이화학적 특성
산업식품공학
2020 .01
수분함량과 스크루 회전속도에 따른 압출성형 분리대두단백의 물리적 특성
한국식품영양과학회지
2017 .06
배럴온도와 옥수수 전분 첨가에 따른 압출성형 분리대두단백의 물리적 특성
한국식품영양과학회지
2018 .04
Optimization of Extrusion Variables for Improving the Qualities of Textured Vegetable Protein with Green Tea Using Response Surface Methodology
산업식품공학
2018 .01
Physicochemical Properties of Texturized Vegetable Proteins Extruded at Different Moisture Contents and Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Soy Protein According to the Extraction pH Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Exploring the Potential of High-moisture Extruded Meat Analogs with Edible Insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical Properties of Extruded Aquatic Pellets at Various Conditions
산업식품공학
2018 .01
대두 탈지 처리가 식물조직단백 조직화 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2023 .10
GROWTH PERFORMANCE OF TURBOT Scophthalmus maximus ON EXTRUDED SOY FEED
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Novel High-Moisture Meat Analog Based on Potato Protein and Evaluation of the Impact of Potato and Soy Protein Interactions on Quality Attributes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Korean foods menu using textured soy protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Full Fat Soy-Based High Moisture Meat Analogs: Effects of Formulations on Product Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of full-fat soy content on extruded low- and high-moisture meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of characteristics of soy protein based patties with different types of binding agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
MBA(Muscat Bailey A) 와인의 오크통 숙성에 따른 품질 특성
한국식품영양학회지
2021 .01
Comparison of Physicochemical Properties of Low and High-Moisture Extruded Meat Analogs with Different Moisture Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Commercial Soy Protein Isolate (SPI) Distributed in Domestic Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Isolated Rice Protein Contents on the Physicochemical of Extruded Meat Analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
0