메뉴 건너뛰기
.. 내서재 .. 알림
소속 기관/학교 인증
인증하면 논문, 학술자료 등을  무료로 열람할 수 있어요.
한국대학교, 누리자동차, 시립도서관 등 나의 기관을 확인해보세요
(국내 대학 90% 이상 구독 중)
로그인 회원가입 고객센터 ENG
주제분류

추천
검색
질문

논문 기본 정보

자료유형
학술저널
저자정보
노병국 (가톨릭관동대학교) 김호석 (Catholic Kwandong University)
저널정보
한국외식산업경영학회 외식산업경영연구 외식산업경영연구 제12권 제2호
발행연도
2016.12
수록면
25 - 40 (16page)

이용수

표지
📌
연구주제
📖
연구배경
🔬
연구방법
🏆
연구결과
AI에게 요청하기
추천
검색
질문

초록· 키워드

오류제보하기
This study on culinary and foodservice management students majoring in culinary competitions through the study of subjectivity to the Convention recognized the foodservice management and culinary subjective opinion of Qmethodology selected exploratory study to analyze the curriculum for the education for culinary competitions It was in progress. The statement cards were respondents Analysis is conducted in a manner that classification to which selected the Q population to organize, Through After you create a statement selecting the P samples, the PC QUANL program the Q-sort is obtained through a classification process utilized was analyzed by the Q factor analysis. The results were classified by type of all three, the first type [(N=5) : additional application-type], and the second type [(N = 2): achieved inductive], a third type of [(N = 2 : as knowledge and assessment type] showed that each of the features, such as each type.

목차

ABSTRACT
Ⅰ. 서론
Ⅱ. 이론적 배경
Ⅲ. 연구 방법
Ⅳ. 실증 분석 결과
Ⅴ. 결론 및 함의
참고문헌

참고문헌 (0)

참고문헌 신청

함께 읽어보면 좋을 논문

논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!

이 논문의 저자 정보

이 논문과 함께 이용한 논문

최근 본 자료

전체보기

댓글(0)

0

UCI(KEPA) : I410-ECN-0101-2017-323-002343190