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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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검정콩가루의 품질 및 항산화 특성에 미치는 발아 및 볶음처리의 영향
산업식품공학
2018 .01
발아 및 볶음조건별 녹두가루의 품질 및 이화학 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Change of Quality Characteristics in Aromatic Rice (Sibrihyang) According to Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
원두의 배전 강도와 추출 시간이 커피 추출물의 항산화활성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
The Effects of CO₂ Injection and Barrel Temperatures on the Physiochemical and Antioxidant Properties of Extruded Cereals
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
저온 및 재래식 공정에 따른 쌀ㆍ야채류 압출성형물의 항산화 활성 비교
한국식품영양과학회지
2015 .08
The Effect of Corn Flour Addition on the Physico-chemical Properties of Extruded Cassava Starch
산업식품공학
2018 .01
The Changes in Total Phenolic Content and Antioxidant Activities of Extracts from Angelica gigas Nakai Roots with Roasting Process
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
압출성형 공정변수가 압출성형 비지의 이화학적 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2018 .01
수분함량을 달리하여 제조한 볶음 옥수수차의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .12
Characteritics of Green Kernal Black Bean with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical Properties of Extruded Aquatic Pellets at Various Conditions
산업식품공학
2018 .01
과열증기처리가 압출 쌀스낵의 이화학적 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2015 .01
Quality characteristics and Antioxidant Activity of Roasted Oat Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of the Antioxidant Activities of Roasted and Explosive-Puffed Coffees
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality and Physicochemical Characteristics of Various Commercial Roasted Sword bean Tea Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
효모 함량에 따른 저수분 압출성형 대체육의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2022 .03
볶은 잡곡 종류를 달리하여 제조한 별미장의 품질 특성
한국식품영양학회지
2022 .04
Effect of Psyllium Husk Content on Physical Properties of Rice Extrudates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of yeast content on physicochemical properties of low-moisture extruded meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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