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캠벨과 타품종 포도주스의 브렌딩에 의한 품질 및 기능특성
Food Science and Preservation
2008 .12
Influence of Additions of Seeds and Stems on the Properties of Processed Campbell Grape Juice
Food Science and Preservation
2007 .06
열처리 조건이 포도 주스내 anthocyanin 색소에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2004 .09
저온 처리가 포도주스의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2011 .08
[P1-16] Antioxidant effects of grape juice wastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
시판 포도 주스의 항산화 활성 및 총 페놀 함량
Food Science and Preservation
2008 .06
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
A Study of the Physicochemical, Functional, and Sensory Properties of Farm Produced and Commercially Produced Grape Juice in the Korean Market
Food Science and Biotechnology
2007 .10
추출 방법에 따른 포도 추출액의 품질 특성과 항산화 활성
Food Science and Preservation
2013 .12
참외주스 가열농축에 따른 관능적 특성 변화
Food Science and Preservation
2004 .03
열처리 조건이 포도즙의 착즙 수율 및 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .10
Hepatoprotective Effect of Fresh Grape Juice Prepared by a Low-Speed Masticating Juicer in db/db Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
Determination of Major Phenolic Compounds of Grape Juices and Wines with Different Geographic Origin
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
포도와 포도 가공품에 함유되어 있는 trans-resveratrol의 함량 분석
한국식품과학회지
2003 .10
청징 사과주스의 제조 및 품질특성 비교
Food Science and Preservation
2006 .04
감마선 조사 포도의 저장온도에 따른 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2008 .10
포도의 품질결정을 위한 소비자 선호요인 분석
Food Science and Preservation
2009 .04
[P3-28] Effects of β-Cyclodextrin, Chitosan and Calcium Carbonate on the Quality Properties of Campbell Grape Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
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