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Monitoring of Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Sulfur Dioxide Contents in Domestic Proceed Food Samples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Monitoring of Naturally Occurring Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Propionic Acid in Vegetable Raw Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Monitoring of Naturally Occurring Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Propionic Acid in Vegetables, Animals and Processed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Simultaneous Analysis of Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid and p-Hydroxybenzoic Acid Ester in Foods by High Performance Liquid Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
향신료에서 유래되는 안식향산, 소브산, 프로피온산의 함유량 조사
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Benzoic Acid Production with Respect to Starter Culture and Incubation Temperature during Yogurt Fermentation using Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2016 .01
곡류 및 견과 종실류 중 안식향산, 소브산, 프로피온산의 함유량 조사
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Amino Acid Analysis in Beverages for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Natural Food Preservatives in Domestic and Imported Cheese
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of Dietary Processed Sulfur Supplementation on Water-holding Capacity, Color, and Lipid Profiles of Pork
한국축산식품학회지
2015 .01
Determination of Artificial Sweetener Content in Commonly Consumed Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Health Star Rating of Nonalcoholic, Packaged, and Ready-to-Drink Beverages in Türkiye: A Decision Tree Model Study
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
충남 일부지역 성인의 기능성 음료 구매실태
한국식품영양학회지
2018 .01
Evaluation of Health based Guidance Values of Sorbic Acid, Potassium Sorbate and Calcium Sorbate, which are Preservative in Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Silicon Content of Commonly Consumed Beverage Products among Koreans and Their Intake Levels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
The Effect of Selection of Standard Organic Acid on Titratable Total Acidity of Alcoholic Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidant and Antiobese Effects of Soup Containing Nature Mixture of Instant Noodle (Ramen)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of heavy metal contents in alcoholic beverages in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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