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Status, Antimicrobial Mechanism, and Regulation of Natural Preservatives in Livestock Food Systems
한국축산식품학회지
2016 .01
Monitoring of Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Sulfur Dioxide Contents in Domestic Proceed Food Samples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Monitoring of Naturally Occurring Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Propionic Acid in Vegetable Raw Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Monitoring of Naturally Occurring Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Propionic Acid in Vegetables, Animals and Processed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Monitoring of the Sorbic Acid, Benzoic Acid and Sulfur Dioxide for Commonly Consumed Beverages, Snacks and Instant Ramens in Korea
한국식품영양학회지
2019 .01
향신료에서 유래되는 안식향산, 소브산, 프로피온산의 함유량 조사
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Simultaneous Analysis of Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid and p-Hydroxybenzoic Acid Ester in Foods by High Performance Liquid Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
누룩 전처리에 따른 약주의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2020 .12
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Application of bio-preservation to enhance food safety: A review
Food Science and Preservation
2023 .04
학부모의 정보요구도에 기초한 식품첨가물 위해정보전달 스마트폰 애플리케이션의 개발
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Food Preservatives Application of the Ethanol Alternatives to Halal Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Associations of a Ten-Year Trend in Hypertension Prevalence with Sodium, Potassium, and Calcium Intake in Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
천연 식품첨가물 연구개발 동향분석
식품과학과 산업
2016 .12
The Effects of Different Calcium Salts (Calcium Carbonate, Calcium Hydroxide, and Calcium Chloride) on the Softening of Onion Tissues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Each Organization"s Compositional Specifications for Preservative
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식품 보존료의 국내외 지정현황 및 사용현황
식품과학과 산업
2024 .09
식품첨가물에 대한 초등교사와 영양교사의 인식 비교
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
곡류 및 견과 종실류 중 안식향산, 소브산, 프로피온산의 함유량 조사
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Inhibitory Effect of Sulfite Food Preservatives on Plant Soft Rot Pathogen
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
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