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Production of Functional Carbohydrates by the Extrusion Reactor
Food Science and Biotechnology
2001 .08
Effects of Extrusion Variables on Functional and Nutritional Properties of Extruded Oat Products
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .09
Extrusion Technology : Opportunities and Challenges
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
반응표면분석법에 의한 전곡립의 압출성형공정 분석
한국식품과학회지
2001 .12
Flow Properties of Kochujang Using Back Extrusion Method
Food Science and Biotechnology
2000 .10
압출성형 및 효소처리가 전곡립의 특성에 미치는 효과
한국식품과학회지
2005 .02
Optimization of the extrusion processing conditions for Job's-tear
Food Science and Biotechnology
2001 .04
한국 식품Extrusion 연구회의 현황과 활동
식품과학과 산업
1991 .09
Change in Ginsenosides and Maltol in Dried Raw Ginseng during Extrusion Process
Food Science and Biotechnology
2005 .06
식품 압출성형공정의 열 및 기계에너지 분석
한국식품과학회지
1997 .02
습식법과 예열처리법 및 Extrusion 공정에 의해 제조한 초산전분의 이화학적 성질비교
한국식품과학회지
1990 .12
전곡립의 압출성형 및 효소처리에 의한 수용화
한국식품과학회지
2003 .10
The Effects of Extrusion Cooking and Milling on the Instant Properties of Wheat Powders
Food Science and Biotechnology
2005 .12
Flavonoids Analysis of Mulberry Leaves by Extrusion Processing Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Twin-Screw Extrusion on Physical Properties and Dietary Fiber Content of Extrudates from Barley/Corn Blends
Food Science and Biotechnology
1994 .09
[P3-91] Quality Characteristics of Artificial Rice Added with Minor Cereals by Extrusion Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
압출성형공정 퍼지제어기의 모의실험
한국식품과학회지
1995 .04
[P3-90] Quality Characteristics of Extrusion Minor Cereal Noodles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Extrusion Cooking 처리가 米糠에 함유하는 비타민의 잔존율에 미치는 영향
한국식품과학회지
1986 .06
압출성형처리에 의한 강황의 화학적 특성 및 색소 안정성 변화
한국식품과학회지
2018 .10
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