지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P3-91] Quality Characteristics of Artificial Rice Added with Minor Cereals by Extrusion Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Determination of Minor Elements Content of Noodles in South of Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physical Properties of Minor Cereal Powders Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Quality Characteristics of Rice Noodles by Manufacture Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Supplementations of Resistant Starches to Asian Noodles
Food Science and Biotechnology
2002 .08
한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
Influence of Temperature on the Color Change of Noodle Dough Sheet
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Prebiotic and Antimicrobial Effects of Cereals and Cereal By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
[S2-3] Noodles in Korean Food and Culture : Present and Future
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
시판 Breakfast Cereals의 품질특성
한국식품과학회지
1992 .06
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
Overview of Korean Noodle Industry
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Vitamin B12 Content of Cereal Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[S6-4] Quality Characteristics of Wet Noodle with Onion Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
압출성형과 동결건조 곡류의 특성
한국식품과학회지
2005 .10
Functional Characterization of Brown Rice Flour in an Extruded Noodle System
Applied Biological Chemistry
2014 .01
일부 공업지역 주변의 토양과 곡류중에 미량금속 함량 및 상관관계에 관한 조사연구
한국식품위생안전성학회지
1996 .01
0