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Comparison of Characteristics between Soy Sauce and Black Soy Sauce according to the Ripening Period
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2009 .05
Succinyl화가 대두 단백질의 기능성과 두부의 품질에 미치는 영향
대한가정학회지
1990 .01
Soy food intake behavior by socio-demographic characteristics of Korean housewives
Nutrition Research and Practice
2008 .12
Soy food intake behavior by socio-demographic characteristics of Korean housewives
Nutrition Research and Practice
2008 .12
두유와 우유의 첨가비율에 따른 Bechamel Sauce의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2013 .02
시판 및 재래식 간장의 일반성분 및 아미노산 성분 연구
대한가정학회지
1986 .01
재래식 조선간장과 시판양조간장의 소비실태조사 및 관능적 특성 연구
한국식품조리과학회지
1996 .01
재래식 조선간장과 시판양조간장의 이화학적 특성 연구
한국식품조리과학회지
1996 .01
Effects of Dietary Soy Protein and Soy Isoflavones on Cerebral Infarction Size and Antioxidant Enzyme Activities in a Rat Focal Ischemia Model
Nutritional Sciences
2006 .11
Effect of heat treatment of digestion-resistant fraction from soybean on retarding of bile acid transport in vitro
Nutrition Research and Practice
2009 .06
Effect of heat treatment of digestion-resistant fraction from soybean on retarding of bile acid transport in vitro
Nutrition Research and Practice
2009 .06
Bacillus licheniformis를 이요한 한국 재래식 간장의 주요맛 성분
한국식품조리과학회지
1992 .01
산업용 단백분해효소로 처리한 분리대두단백과 혼합균주의 종류가 frozen soy yogurt의 품질특성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2004 .01
두부의 생산량 및 수응력에 미치는 지방의 영향
한국식품조리과학회지
1985 .01
단백분해효소와 Starter Culture의 종류에 따른 frozen soy yogurt의 저장성
한국식품조리과학회지
2005 .01
Women Infant and Children program participants’ beliefs and consumption of soy milk : Application of the Theory of Planned Behavior
Nutrition Research and Practice
2014 .02
Women Infant and Children program participants’ beliefs and consumption of soy milk : Application of the Theory of Planned Behavior
Nutrition Research and Practice
2014 .02
숙성 기간에 따른 대두콩과 검은콩간장의 특성 비교연구
동아시아식생활학회지
2008 .12
국내산 대두의 불용성 물질을 포함한 두유 요구르트의 발효 및 품질 특성
동아시아식생활학회지
2016 .12
장김치의 제조 및 발효특성에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2008 .01
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