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적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Coffee Extracts with Different Roasting Degrees on Antioxidant and Anti-inflammatory System in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2018 .03
단기저장 기간 중 커피원두의 지방산가, chlorogenic acid 및 항산화 활성 변화
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Antioxidant Activities of Coffee Prepared with Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory Activities of Liriope platyphylla Fruit for Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of physicochemical properties and antioxidant activity of decaffeinated coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of the Antioxidant Activities in Blended Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality characteristics and antioxidant activities of tea beverage containing Rhus verniciflua seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activities of Functional Beverage Concentrates Containing Herbal Medicine Extracts
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
The Role of Dietary Antioxidant Polyphenols in Human Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of the Antioxidant Activities of Roasted and Explosive-Puffed Coffees
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidative effects and tyrosinase inhibition activity of probiotics isolated from Jeot-gal
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
커피와 커피박 침출주의 항산화 활성 및 주요 생리활성 물질의 비교 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
Development of Natural Seasoning with Improved Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Fractions from Green Coffee Bean Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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