지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Optimization of Culture Conditions and Cryoprotectants to Use Food-Grade Ingredients of Bacillus subtilis SRCM102751
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Acetobacter pasteurianus SRCM101388 바이오매스 생산 최적화
Food Science and Preservation
2023 .02
Acetobacter pasteurianus A11-2와 도라지를 이용하여 제조한 발효식초의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Fermentation Rice Bran Danmooji of using SRCM101643 and SRCM102598
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Quality Characteristics and Bioactivity in Soybean Fermented Seasoning using Various Aspergillus oryzae Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
발효식품 유래 미생물을 이용한 단백질 분해효소 생산 최적화
산업식품공학
2023 .05
종초 첨가량에 따른 아로니아 식초의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2021 .05
Quality Characteristics and Physiological Activities of Strawberry Vinegars Using Acetobacter pasteurianus SRCM60009
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Spore-forming probiotic bacterium Bacillus coagulans influences on the flavor of Gouda cheese using micro-cheese platform
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
UNIVERSAL METHOD OF SELECTING A CONCENTRATION OF PENETRATING CRYOPROTECTANTS DURING CRYOPRESERVATION OF FISH SPERM
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Removal of Copper (II) in Aqueous Solution Using Bacillus sp. SRCM 112835 Isolated from Doenjang (Korean Fermented Soy Paste)
산업식품공학
2020 .01
Examples of Field Application of Sugar Reduced of Food Ingredient and Processed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Acetobacter pasteurianus SRCM60009로 발효한 딸기 식초의 품질특성 및 생리활성
한국식품과학회지
2021 .12
Complete genome sequence of Lactobacillus brevis SRCM101174 isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
막걸리 종초 제조에 적합한 초산균의 분리 및 발효특성
한국식품영양과학회지
2017 .10
Physiological Activity of Sesame Meal by Fermentation Using Aspergillus oryzae SRCM101984
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characterization of Acetobacter pasterianus GV26-1 Isolated from Korean Traditional Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Trends and the Nutritional Ingredients of Medical Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Insect Proteins as Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality improvement of Cheonggukjang using traditional method (rice straw fermentation) and Bacillus subtilis SRCM101407
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
0