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Weissella hellenica and Weissella cibaria Isolated from Kimchi ameliorate Hepatic Inflammatory Response and Lipid Accumulation in a Co-culture Model of HT-29 and HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Screening of potential probiotic and anti-diabetic activities of Lactobacillus spp. from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Selection and antibacterial activity of potential probiotic lactic acid bacteria from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antibacterial Effects of Dielectric Barrier Discharge Plasma against Non-Pathogenic Escherichia coli and E. coli O157: H7 in Fresh Oysters (Crassostrea gigas)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Probiotic and Anti-Inflammatory Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Metabolic variations according to culture conditions and strains of kimchi-derived probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Efficiency of Atmospheric Dielectric Barrier Discharge Plasma against Escherichia coli and Bacillus cereus on Dried Laver (Porphyra tenera)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Comparison of Upgraded Methods for Detecting Pathogenic Escherichia coli in Foods Using Centrifugation or Filtration
한국축산식품학회지
2017 .01
Toxin Gene Profiles for Bacteriophages of Escherichia coli O157:H7 and non-O157:H7 Isolated from Farming Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Complete genome sequence of Escherichia coli K_EC180, a bacterium producing shiga-like toxin isolated from swine feces
한국축산학회지
2021 .01
Thermal Resistance Characteristics of Bacillus cereus, Escherichia coli O157:H7, and Listeria monocytogenes in a Multi-grain Soy Milk Product
한국식품과학회지
2015 .10
Antimicrobial Activity of MgO Nanoparticle and Nanocomposite against Escherichia coli O157:H7
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
한방천연물 및 약용버섯을 첨가한 조미간장소스의 항산화 및 항균활성
한국식품영양학회지
2023 .02
Optimization of Kimchi Function and Anti-Obesity/Anti-Inflammatory Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Virulence Characteristics and Antimicrobial Resistance of Escherichia coli Isolates from Fresh Produce in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of essential oil (blended and single essential oils) on anti-biofilm formation of Salmonella and Escherichia coli
한국축산학회지
2017 .01
Characterization and Application of Bacillus sp. with Potential Probiotic Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
용남광도 해역의 굴(Crassostrea gigas) 및 육상오염원에서 분리한 대장균 (Escherichia coli)의 항생제 내성
한국수산과학회지
2018 .12
갯바위에서 분리한 미생물의 항균활성 분석
한국수산과학회지
2015 .12
Evaluation of the probiotic characteristics of Bacillus species isolated from different fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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