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Physicochemical Properties of Several Wheat Flour Sown In Spring
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Pan Breads Using Sourdough of Potato and Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
수입밀의 제빵 적성과 반죽법을 달리한 우리밀 제빵 적성의 비교
한국식품영양과학회지
2015 .03
한국의 제분 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .06
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Quality Characteristics of Korean Wheat Flour Produced in Small-scale Mills
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physical and thermal property of soft and hard wheat flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Dough Characteristics of Korean Wheat Flour according to the Drying Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
효소와 유산균으로 전처리한 밀싹분말을 첨가한 식빵의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
국산 빵용 밀 품종의 사워도우빵 특성 평가
한국육종학회지
2020 .01
Gluten-Free 쌀빵, 시판 중인 쌀빵 및 밀빵의 품질과 소비자 검사 분석
한국식품영양학회지
2017 .04
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of wheat flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of Whole Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
습식 및 건식 쌀가루의 유지 종류 및 첨가 비율에 따른 쌀빵 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality Characteristics of Waffle with Kamut Whole Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Quality Characteristics of Bread with Garlic Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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