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Influences of product salinity on the retronasal threshold values of nine kokumi peptides isolated from soybean fermented food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Influences of Product pH and Salinity on the Retronasal Threshold Values of Capsaicin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Influences of viscosity variations on consumer perception of kokumi in doenjang soup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Influences of broth types on consumer perception of kokumi in doenjang soup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of sugar contents in Korean traditional soybean fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Novel ACE inhibitory Peptides from Soybean Proteins Isolates Fermented By Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Determination of isoflavone contents on the fermented soybean processed foods in various Korean provinces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Culture-independent analysis of yeast diversity in Korean traditional fermented soybean foods (doenjang and kanjang) based on 26S rRNA sequence
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Physical Properties of Soybean meal fermented extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Higher production of mucilage and peptides in roasted soybean powder fermented by B. subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Consumption Trends and Prospects of Fermented Soybean Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
콩 품종별 Aspergillus spp. 이용 발효물의 품질변화
산업식품공학
2019 .01
Characterization of isoflavones in soybean seed and fermented soybean products using UPLC-DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Quality of Korean Fermented Soybean Paste Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Preventive Effect of Fermented Soybean Peptides digested by Protease from Aspegillus Oryzae on Oxidative Stress-Induced C2C12 myoblasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
장류산업의 현황과 향후 발전 방안
식품과학과 산업
2020 .06
Optimization of the Process Conditions for Fermented Seasoning Material with Soybean and Rice the Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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