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Causes and countermeasures for repeated outbreaks of hepatitis A among adults in Korea
Epidemiology and Health
2019 .01
Characterizing the efficacy of sodium hypochlorite on potential infectivity of human norovirus GII.4 using propidium monoazide with RT-qPCR and quality assessments in manila clams (Ruditapes philippinarum)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Comparison of quality characteristics of shell-attached frozen baby clam manufactured by Different Processing method
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Experiment on the improvement of Manila clam (Ruditapes philippinarum) seed production using Down-Welling systems
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Addition of thiamine dilaurylsulfate to reduce the intensity of hydrostatic pressure treatment for microbial safety of Korean Jogaejeot-muchim (salted-fermented-seasoned short-neck clam)
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Seedling of natural spats of Manila clam, Ruditapes philippinarum and their intermediate culturing using a pond culture system
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Soy sauce by using baby clam Tapes philippinarum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Processing and Keeping Quality of Retort Pouched Seasoned Baby Clam
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Processing and quality properties of garlic sauce using baby clam Tapes philippinarum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Sensory, Microbiological and Physicochemical qualities of Manila clam during cold storage at refrigeration temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Processing and quality properties of paprika sauce using baby-clam Tapes philippinarum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Comparison of Extractive Nitrogenous Constituents in the Three Species of Raw Bloody Clams
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
DIFFERENTIAL INFLUENCES OF OCEAN ACIDIFICATION AND HYPOXIA ON RED ABALONE AND MANILA CLAMS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Data collection for artificial intelligence development of seed production of bivalves (manila clam, cockle)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
MOLECULAR CLONING AND CHARACTERIZATION OF SOCS-2 FROM MANILA CLAM Ruditapes philippinarum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
A STUDY OF IMMUNOMODULATORY EFFECTS OF MANILA CLAM CHALLENGED WITH LIPOPOLYSACCHARIDE (LPS) USING OLIGO MICROARRAY ANALYSIS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
완도지역 패류(전복, 바지락)의 영양성분 및 전자센서를 이용한 기본 맛 성분 비교
한국식품영양과학회지
2021 .09
Preliminary study of embankment culture technology for hard clam (Meretrix petechialis)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Antioxidant Activities of Enzymatic Hydrolysates from Common Orient Clam (Meretrix lusoria)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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