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Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
Cooking Characteristics and Antioxidant Activity of Rice-Barley Mix at Different Cooking Method and Mixing Ratio
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Ethanol Extract of Polyphenol-rich Barley leaf on Differentiation of 3T3-L1 Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison Study of Antioxidant and Neuroprotective Effects of Barley Sprout Leaf, Root, and Stem Ethanol Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of color barleys fermentation on physicochemical properties, antioxidant activities and adipocyte differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Feed Additives with Barley by-product on the Antioxidant Activity and Immunoreactivity in the Swine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
새싹보리 잎, 뿌리 및 줄기 에탄올 추출물의 항산화 활성 및 신경세포 보호 효과 비교
한국식품영양과학회지
2018 .10
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
유색보리의 발아와 볶음처리 가공에 따른 이화학적 특성 및 항산화 기능성
한국식품영양과학회지
2023 .02
새싹보리 에탄올 농도별 추출물의 산화방지 활성
한국식품과학회지
2019 .10
Changes in Quality Characteristics of Barley depending on Cultivars and Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Structural and physicochemical properties of starch by barley cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Development of Functional Food Blends through Hepatoprotective Extracts from Korean Regional Resources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Beta-glucan Concentrated from Betaone Barley Modifies Hepatic Glucose, Lipid, and Inflammation Metabolism in diabetic mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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