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Physicochemical Properties of Apios (Apios americana M.) Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
아피오스 분말 첨가 소시지의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidant Properties of Apios by Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
아피오스 분말 첨가 설기떡의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .12
국내산 아피오스의 수확시기와 증자처리에 따른 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2022 .12
Physicochemical Properties of Hydroxypropylated Apios Starches
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .09
식이로 유도한 비만마우스에서 아피오스의 내장지방 감소 효과
한국식품영양과학회지
2017 .09
Anti-visceral Obesity of Apios americana Medikus Powder in Diet-induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Characteristics, Texture and Sensory Attributes of Apple-Added Kwapyun
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Strawberries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Aged Garlic at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Softening of mackerel (Scomber japonicus) by enzymatic pre-treatment to prepare texture-modified food for the elderly
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Physicochemical Characteristics of Wine Made from Domestic Grapes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The effect of cold plasma on the structural and physicochemical characteristics in soybean protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical Characteristics of Black Garlic after Different Thermal Processing Steps
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Characteristics of Barley with Different Varieties and Degree of Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Effect of Physicochemical Characteristics of Glutinous Rice Varieties on the Texture of Glutinous Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Texture Characteristics of Horse Meat for the Elderly Based on the Enzyme Treatment
Food science of animal resources
2020 .01
Physicochemical and Antioxidative Characteristics of Different Berry Concentrates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Nutrition and Muscle Health in the Pre-elderly and Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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