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Antioxidant Properties of Apios by Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
국내산 아피오스의 수확시기와 증자처리에 따른 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2022 .12
아피오스 분말 첨가 소시지의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
아피오스 분말 첨가 설기떡의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .12
Physicochemical Properties of Hydroxypropylated Apios Starches
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .09
Physicochemical and Texture characteristics of enzymatictreated Apios for elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-visceral Obesity of Apios americana Medikus Powder in Diet-induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
식이로 유도한 비만마우스에서 아피오스의 내장지방 감소 효과
한국식품영양과학회지
2017 .09
수확시기에 따른 아피오스(Apios americana Medikus)의 수량 및 품질특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Studies on the Compositions of Korean Sweet Potato Varieties and Physicochemical Properties of Their Starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Influence of Gemination on Structure and Physicochemical Properties of Rice Starches Differing Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Potato and Quinoa Starch Blends on the Physicochemical Properties of Filled Hydrogels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Physicochemical and Sensory Properties of Kimchi Added with Starch Pastes Containing Different Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of the Surface Treatment with Starch/CNF on the Paper Properties
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Impact of Particle Size Distribution on Physicochemical Properties of Citrate Derivatives of Extruded Corn Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
녹말 나노 입자의 연구 현황
식품과학과 산업
2019 .12
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