지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Revolution of Eco-Friendly Food: Novel Egg Replacer using Commercial Tofu Wastewater (AquafortÉ)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Vegan Dumpling According to Thermal Treatment of Tofu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
두부산업 발전사
식품과학과 산업
2021 .09
주요 시판 두부의 물리화학적 특성 평가
한국식품영양학회지
2022 .12
Dynamic Sensory Characteristics of Mayonnaise with Different Fat Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Beyond aquafaba: Unlocking the potential of aquaforté in sustainable food production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
두부 제조용 콩 육종 계통 선발을 위한 두부 간이 제조법 개발
한국육종학회지
2022 .03
The Effect of Microencapsulation of Phenolic Compounds from Lemon Waste by Persian and Basil Seed Gums on the Chemical and Microbiological Properties of Mayonnaise
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .03
국내 주요 콩 품종의 두부 품질특성 평가
산업식품공학
2020 .01
Quality Characteristics of Perilla Blended Oils in Mayonnaise Preparation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality characteristics of tofu prepared with various concentrations of commercial cinnamon powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of storage temperature on the quality characteristics and oxidation reaction of perilla oil mayonnaise
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
레드비트 분말 첨가가 두부의 이화학적 및 미생물학적 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2019 .10
주요 시판 연두부의 품질 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
Effect of red ginseng extract on the quality characteristics of mayonnaise
Food Science and Preservation
2024 .10
The Effect of Various Coagulants and Concentration on Properties of Tofu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of onion powder on quality characteristics and oxidative stability of mayonnaise prepared with perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of turmeric powder on quality characteristics and oxidation stability in perilla oil mayonnaise manufacturing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Formulation of functional mayonnaise with defatted wheat germ flour as egg yolk substitute: Rheological, textural and stability analyses
Food Science and Preservation
2023 .06
콩 원료에 따른 일반 두부의 품질 비교
한국식품영양학회지
2020 .01
0