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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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시판 김치 분리 젖산균에 의한 아질산염 소거
한국식품영양과학회지
2009 .07
Effect of Glycine on the Growth of Leuconostoc mesenteroides and Lactobacillus plantarum in Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
2009 .10
누룩 중의 젖산균의 분리 및 동정
Applied Biological Chemistry
1995 .01
Characteristics of Cholesterol-lowering Lactobacillus casei subsp. casei strain GL-03 Isolated from Cheese
Applied Biological Chemistry
2014 .01
저온이 묵은지의 발효에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2009 .12
S-Adenosyl-L-methionine (SAM) Production by Lactic Acid Bacteria Strains Isolated from Different Fermented Kimchi Products
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Real-Time PCR Monitoring of Lactobacillus sake, Lactobacillus plantarum, and Lactobacillus paraplantarum during Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
2006 .08
한국인에서 분리된 Lactobacillus 속 젖산균의 동정 및 생리적 특성
한국식품과학회지
2001 .10
젖산균이 김치 발효 중 아플라톡신 함량 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
김치에서 분리한 유산균 Lactobacillus plantarum의 ${\beta}-galactosidase$ 특성에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Cloning and Identification of Novel Maltose Generating α-amylase from Lactobacillus plantarum subsp. plantarum ST-III
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
PCR-based Detection and Identification of Lactobacillus plantarum, Lactobacillus pentosus, and Lactobacillus paraplantarum in Kimchi
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Isoflavone 비배당화 및 항산화 활성을 지닌 Lactobacillus plantarum YS712의 선발
한국축산식품학회지
2009 .01
Isolation and Identification of ${\gamma}$-Aminobutyric acid (GABA)-producing Lactic Acid Bacteria from Kimchi
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Molecular Cloning and Characterization of β-amylase from Lactobacillus plantarum subsp. Plantarum ST-III
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[S9-2] Transformation of Leuconostoc mesenteroides SY1, a Strain Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Spent Mushroom Substrate for Silage Making and Determination of Optimal Medium Conditions for Growth
한국축산학회지
2012 .01
[P5-08] The inhibition effect of antifungal compounds from Lactobacillus plantarum AF1 on the growth of film yeast in kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Physiological Characteristics and Anti-obesity Effect of Lactobacillus plantarum Q180 Isolated from Feces
한국축산식품학회지
2014 .01
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