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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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Comparison of curcuminoids and antioxidant activity among turmerics from various area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
강황에서 curcuminoids의 고순도 추출 및 고성능 액체 크로마토그래피 동시분석
Journal of applied biological chemistry
2012 .01
Hepatoprotective Effects of Curcuminoids Against Oleic Acid-induced Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Estimation of daily curcuminoid intake from commercial curry products
Applied Biological Chemistry
2015 .01
[P8-220] In vitro and Cellular Antioxidant Activity of Curcuminoids from Curcuma Ionga L
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Quantitative Determination of Curcuminoids Contents from Tumeric (Curcuma Longa L.) Marketed in Seoul Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antifungal Activity against Colletotrichum spp. of Curcuminoids Isolated from Curcuma longa L. Rhizomes
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2005 .04
강황 종근 처리에 따른 생육특성 및 성분함량 차이
한국약용작물학회지
2018 .10
Inhibition of NO Production in LPS-Stimulated RAW264.7 Macrophage Cells with Curcuminoids and Xanthorrhizol from the Rhizome of Curcuma xanthorrhiza Roxb. and Quantitative Analysis Using HPLC
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Effect of salicylic acid and yeast extract on curcuminoids biosynthesis gene expression and curcumin accumulation in cells of Curcuma zedoaria
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
가열처리에 의한 심황색소의 화학적 특성, 산화방지 활성 및 세포독성 변화
한국식품과학회지
2018 .02
On-line Screening HPLC-ABTS를 이용한 강황으로부터 Curcuminoids의 생물활성 분석
Journal of applied biological chemistry
2013 .01
Curcumin as a Cancer Chemotherapy Sensitizing Agent
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Encapsulated Curcumin Enhances Intestinal Absorption and Improves Hepatic Damage in Alcoholic Liver Disease-Induced Rats.
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .12
[P8-191] Effect of Curcumin on the Levels of Blood Lipids in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
마이크로파처리에 의한 심황색소의 화학안정성 및 세포독성 변화
한국식품과학회지
2017 .12
Curcumin-induced Growth Inhibitory Effects on HeLa Cells Altered by Antioxidant Modulators
Food Science and Biotechnology
2007 .12
Development of Turmeric Extract Nanoemulsions and Their Incorporation into Canned Ham
한국축산식품학회지
2017 .01
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