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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Curcumin as a Cancer Chemotherapy Sensitizing Agent
Applied Biological Chemistry
2014 .01
[P8-191] Effect of Curcumin on the Levels of Blood Lipids in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
산화스트레스에 노출된 정자의 생존성 및 운동성에 있어서 커큐민의 이중효과
한국수정란이식학회지
2016 .01
Effects of Planting Densities on Growth Characteristics and Curcumin Constituents of Curcuma longa L.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Anticancer Activities of Diphenyl Difluoroketone, a Novel Curcumin Analog, on KB Human Oral Cancer Cells
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Antinociceptive Profiles and Mechanisms of Orally Administered Curcumin in Various Pain Models
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Curcumin and Vit. E Alleviate Alone or Synergetically Hydrogen Peroxide Induced-Oxidative Stress on Boar Sperm Characteristics during In Vitro Storage
한국동물번식학회지
2009 .01
동결보존액에 울금에서 추출한 Curcumin의 첨가가 정자의 운동성과 활성산소 생성에 미치는 영향
한국수정란이식학회지
2017 .01
Efficacy of Curcumin in the Modulation of Anxiety Provoked by Sulfite, a Food Preservative, in Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .06
Suppression of Adipogenesis in 3T3-L1 Adipocytes by Curcumin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Suppression Effect of Curcuma longa Rhizome-Derived Components against Nitric Oxide Synthase
Journal of applied biological chemistry
2009 .01
울금의 가공적성 증진을 위한 Curcumin 추출 최적화 및 쓴맛 성분 완화
Food Science and Preservation
2007 .12
울금 추출물 함유 저지방 소시지의 냉장저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2007 .01
강황(Curcuma longa L.)으로부터 초임계 유체 추출한 curcumin의 생리활성
한국식품과학회지
2004 .04
Curcumin은 ovalbumin에 의해서 유도된 inducible nitric oxide synthase 억제
한국식품과학회지
2012 .08
The Effect of Curcumin (a Turmeric Extract) on Osteogenic Differentiation in C3H10T1/2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P10-272] Curcumin inhibits the differentiation of 3T3-L1 at early stage by modulating PPAR-r and adiponectin expression.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Autophagy up-regulates curcumin-induced A172 human glioblastoma cell death
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Curcumin on the Activity of Matrix Metalloproteinases (MMPs) in 3T3-L1 Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-Oxidant Effects of Highly Bioavailable Curcumin Powder in High-Fat Diet Fed- and Streptozotocin-Induced Type 2 Diabetic Rats
한국식품영양학회지
2019 .01
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