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멀티 유화 기술 이용 수분산성의 항산화 효능을 함유한 커큐민의 개발
한국식품영양학회지
2021 .12
서브마이크론 입자 형태 커큐민의 생체 흡수율 및 제품 조성에 따른 흡수율 동등성 연구
산업식품공학
2017 .01
Curcumin과 관련 성분들의 산화방지활성과 세포독성 분석 및 구조와 활성 연관성 조사
한국식품과학회지
2021 .08
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
The Protective Effect of Curcumin against Nitrosamine-Induced Gastric Oxidative Stress in Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .12
Efficacy of Curcumin in the Modulation of Anxiety Provoked by Sulfite, a Food Preservative, in Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .06
산화스트레스에 노출된 정자의 생존성 및 운동성에 있어서 커큐민의 이중효과
한국수정란이식학회지
2016 .01
Comparative analysis of antioxidant activity in flesh, skin, and fruit of passion fruit cultivated in Korea
한국식품과학회지
2025 .02
The Effect of Curcumin (a Turmeric Extract) on Osteogenic Differentiation in C3H10T1/2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Broccoli (Brassica oleracea) Reduces Oxidative Damage to Pancreatic Tissue and Combats Hyperglycaemia in Diabetic Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimization and production of protein hydrolysate containing antioxidant activity from tuna cooking juice concentrate by response surface methodology
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .06
Combination of nanoparticles and gelatin-genipin hydrogel enhances the antioxidant activity, stability, and release properties of curcumin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Plantain Bulb’s Extract-Beverage Blend on Blood Glucose Levels, Antioxidant Status, and Carbohydrate Hydrolysing Enzymes in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .12
Antioxidant Activities of Lipophilic Capsaicin and Curcumin in Lipopolysaccharide-Stimulated RAW264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-metastatic Effects of Aerobic Exercise and Curcumin in Breast Cancer In Vitro and In Vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory Activities of Liriope platyphylla Fruit for Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
In vitro modeling of adipose tissue inflammation and its inhibition by curcumin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Supplementation of Type 1 Diabetic Rats with Carrot Powder Lowers Blood Glucose without Improving Cardiac Structure and Function
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
Effects of Planting Densities on Growth Characteristics and Curcumin Constituents of Curcuma longa L.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
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