지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
가열처리에 의한 심황색소의 화학적 특성, 산화방지 활성 및 세포독성 변화
한국식품과학회지
2018 .02
염, 당, 산 침지조건에서 심황색소의 추출특성 및 화학적 특성 변화
한국식품과학회지
2020 .02
심황색소의 감광활성과 빛 조사에 의한 지질산화 및 세포독성 유도 효과
한국식품과학회지
2022 .02
고온가압 처리에 의한 식용색소의 화학안정성 및 산화방지활성 변화
한국식품과학회지
2022 .06
Effects of Microwave and Conventional Heating on Chemical Properties, Antioxidant Activities, and Cytotoxicity of Turmeric Pigments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
압출성형처리에 의한 강황의 화학적 특성 및 색소 안정성 변화
한국식품과학회지
2018 .10
Changes in Chemical Behavior and Bioactivities of Turmeric Pigments through Interaction with Different Lights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Protective Effects of the Ethanol Extracts from Tumeric on Alcohol-Induced Liver Injury
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Changes in chemical stability, photosensitivity, and bioactivities of turmeric pigments by the irradiation of various light sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of curcuminoids and antioxidant activity among turmerics from various area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
자색케일(Brassica oleracea L. var. acephala) 안토시아닌 색소의 안정성에 영향을 미치는 요인
Food Science and Preservation
2021 .10
시판 중인 홍국적색소 및 심황색소의 세균 돌연변이성 및 세포독성 평가
한국식품과학회지
2024 .06
Dietary turmeric (Curcuma longa L.) supplementation improves growth performance, short-chain fatty acid production, and modulates bacterial composition of weaned piglets
한국축산학회지
2021 .01
Degradation of Turmeric Pigments by Dietary Photosensitizers under Different Lights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Turmeric Supplementation on Blood Pressure and Serum Levels of Sirtuin 1 and Adiponectin in Patients with Nonalcoholic Fatty Liver Disease: A Double-Blind, Randomized, Placebo-Controlled Trial
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
In vitro Study of the Anti-Inflammatory Synergistic Effect of Turmeric Complex Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative evaluation of extraction methods for bioactive compounds from turmeric powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-inflammatory effects of puffed turmeric extract with oriental herb extract in acute colitis mice
한국식품과학회지
2020 .10
흑국균을 이용한 흑(black) 색소의 안정성평가
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fabrication and characterization of Turmeric extract-loaded nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0