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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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배(신고)의 CA저장을 위한 적정 환경가스 조성에 관하여
한국식품영양과학회지
1985 .11
CA 저장에서 참다래 과실 절편의 품질변화
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .12
참다래 과실 절편의 CA 저장중 품질변화
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
참다래 절편 저장중 저장온도 및 절편 두께에 따른 저장력
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
CA저장 중 신고 배의 이화학적 및 관능적 품질특성 변화
한국식품과학회지
2003 .10
Effect of Controlled Atmospheres on Storage Life in ‘Niitaka’ Pear Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .12
배(Pear)의 생리활성 물질 및 생리활성 효능
Journal of applied biological chemistry
2013 .01
Low temperature Reduces the Core Breakdown Disorder in Asian Pear (Pyrus pyrifolia) Fruits
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Identification Markers and Phylogenetic Analysis Using RAPD in Asian Pears (Pyrus spp.)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
Improvementof Shelf-Life and Quality in Fresh-Cut Tomato Slices:
식품저장과 가공산업
2004 .12
Storage Temperature Effect on Fruit Quality Attributes of ‘Chuhwangbae’ Pear (Pyrus pyrifolia Nakai) during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effects of Non-Thermal Treatment on the Microbial Population and Quality of Cherry tomatoes and sliced ham during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of Nano-silver Coated Pear Bag on the Quality of ‘Niitaka’ Pears
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
채취 방법에 따른 소 난포란의 회수율 및 수정란의 발달율
한국수정란이식학회지
2001 .01
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Effect of TiO2 / Light Ethylene Removal System on Maintenance of Fruit Quality during Cold Storage in ‘Niitaka’ Pear
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Total Polyphenol Content and Antioxidant Activity of Organic Versus Conventional Fruit in 'Niitaka' Pear
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
부산시민을 대상으로 한 생선회 선호도 실태 및 소비촉진 방안
수산해양교육연구
2005 .12
저장온도 및 CA 조건이 동양배 저장중 생리장해 및 휘발성 물질 생성에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .10
Taxonomic Relationships in Asian Pears (Pyrus spp.) Using Cluster Analysis of Morphological Characteristics
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
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