지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Aspergillus속과 Bacillus subtilis를 이용한 된장메주 발효 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2011 .06
Quality Characteristics of Kochujang Meju Prepared with Aspergillus Species and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2006 .08
Aspergillus oryzae를 이용한 캡슐형 메주의 품질특성
Food Science and Preservation
2003 .09
Aspergillus oryzae 및 Aspergillus sojae를 이용한 改良메주의 형상에 의한 醬類의 품질비교
한국식품과학회지
1978 .03
[P5-69] Quality Characteristics of Korean Traditional Meju and Isolation and Identification of bacteria from the Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
한국 재래식 간장 제조를 위한 메주의 크기와 제조 방법에 따른 품질특성
Journal of applied biological chemistry
2009 .01
Quality Characteristics of Kochujang Prepared with Different Meju Fermented with Aspergillus sp. and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2008 .06
Growth characteristics of Bacillus .os isolated from Korean traditional soy sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Bacillus속과 Aspergillus oryzae로 만든 메주가 개량식 된장의 성분에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1986 .12
Optimal Manufacturing Conditions for Korean Soybean Paste and Soy Sauce, Using Aspergillus oryzae AJ 100 as a Flavor Improver
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Change of Microbial Community and Metabolite in Meju Inoculated with Two Starters of Bacillus velenzensis and Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physiochemical Properties in Meju, a Fermented Soybean Paste by Mixing Starter Culture with Bacillus velenzensis and Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
순창지역 메주 발효 중 미생물과 효소역가의 변화
한국식품영양과학회지
1998 .06
Functional Properties of Fractionated Soy Protein Isolates by Proteases from Meju
Food Science and Biotechnology
2000 .08
[P5-09] Isolation and Characterization of Bacillus sp. with antifungal activities from Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Metabolism of Isoflavone Derivatives During Manufacturing of Traditional Meju and Doenjang
Food Science and Biotechnology
2008 .04
Effects of Alternatively Prepared Meju Methanolic Extracts on Dietary Lipid Digestion
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
The Growth Inhibitory Effect of Bacillus sp. Isolated from Meju on Bacillus cereus and Purification of Its Antimicrobial Compound
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Degradation of Ochratoxin A by Fungal Isolates from Meju-Fermented Soy Bean Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P4-15] Prevalence of heat resitant Bacillus licheniformis isolated from sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
0