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이용수
Abstract
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Methods
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References
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제조방법 및 옥수수 전분함량에 따른 당면의 관능적 특성
한국식품과학회지
1990 .12
원료 전분이 다른 당면의 품질 평가
한국식품과학회지
1992 .04
Development of Buckwheat Bread : 3. Effects of the Thermal Process of Dough Making on Baking Properties
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
The Basic Theory Needed for a Further Development of Frozen Dough Technology
식품과학과 산업
2012 .12
Dough development에 의한 제빵 공정의 비교
식품공업
1976 .01
냉동생지 제조시 검류의 첨가가 반죽특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .06
김 효소 가수분해물 첨가가 밀가루 반죽과 제빵 특성에 미치는 영향
수산해양교육연구
2015 .04
반응표면 방법에 의한 도우넛용 냉동 yeast dough의 안정성 향상
한국식품과학회지
1991 .08
Extension Properties of Frozen Hard Wheat Flour Doughs Mixed with Ascorbic Acid and Gluten Hydrolysate
Food Science and Biotechnology
2007 .08
Physicochemical Properties of Dough Added Korean Persimmon (Diospyros kaki L. folium) Leaf Powder
Food Science and Biotechnology
2001 .12
Quality Characteristics of Bread Using Sour Dough
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
양파분말을 첨가한 빵반죽의 물리화학적 특성
한국식품과학회지
2003 .06
Effect of Thermal Treatments on Rheology of Composite Flour Dough and Bread Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Enzymatically Hydrolyzed Vital Wheat Gluten on Dough Mixing and the Backing Properties of Wheat Flour Frozen Dough
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Effects of Shortening on the Loaf Volume of Frozen Dough Bread
Food Science and Biotechnology
2001 .10
Investigation on the Water Soluble Fraction Causing Rapid Dough Breakdown of Wheat Flour
Food Science and Biotechnology
1996 .12
첨가물이 냉동반죽의 품질향상에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .04
L. acidophilus KCCM 32820과 P. freudenreichii KCCM 31227로 발효한 유청 발효물이 빵 반죽의 레올로지 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2009 .06
우유단백질과 검류가 밀가루 반죽의 특성과 냉동반죽으로 제조한 식빵 저장중의 노화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2006 .02
Comparison of Different Types of Frozen Dough for Oryun Potato Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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