지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgement
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Improvement of Used Frying Cottonseed Oil by Adsorbent or Chemical Treatments
Food Science and Biotechnology
1994 .06
미강유에 대한 코발트 60-감마선의 영향에 관한 연구
한국식품과학회지
1973 .06
World Oil Supply and The Role of Soybean Oil
식품과학과 산업
1983 .12
Changes in Phytosterol Contents in Cottonseed Oil and Cenola Canola Oil during Refining and/or Heating
Food Science and Biotechnology
1992 .06
Improvement of Quality Characteristics of Mayonnaise with Blended Vegetable Oil
Food Science and Biotechnology
2002 .06
혼합이온교환수지(lon-Exchange Resin)와 미강(Ricebran)을 이용한 시설채소재배지에서 염류집적 경감효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2006 .05
가열산화에 의한 대두유와 면실유의 물리화학적 특성변화와 상관관계
한국식품영양과학회지
1994 .08
촉매독이 대두유의 경화에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Effects of Sesame Oil on Thermooxidative Stability of Soybean Oil
Food Science and Biotechnology
2001 .08
항산화제 또는 팜유로 보강된 미강유를 이용한 라면의 산화안정성
한국식품과학회지
1989 .06
Quality Changes of Canned Tuna Packed in Cottonseed Oil during Thermal Processing
Food Science and Biotechnology
1994 .12
근적외선분광광도법을 이용한 참기름중 이종식용유지 정량법에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
2007 .01
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
Comparison of nutritional quality and thermal stability between peanut oil and common frying oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
우리나라 식용유지 산업의 발자취
식품과학과 산업
2017 .12
脂質 종류에 따른 나일틸라피아의 성장 효과
한국양식학회지
1992 .11
MicrofiItration of Nickel Containing Hydrogenated Vegetable Oil
Food Science and Biotechnology
1997 .06
Effects of Dietary Supplementation of Cottonseed and Soybean meal on Reproductive Histology of Olive Flounder, Paralichthys olivaceus
한국양식학회지
2006 .05
0