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요약
문헌
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Physiological Characteristics and Production of Vitamin K by Lactobacillus fermentum LC272 Isolated from Raw Milk
한국축산식품학회지
2011 .01
Potential Probiotic Activity of Lactobacillus fermentum strain JDFM216 on the Longevity of Caenorhabditis elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P8-259] Effects of Red Ginseng Fermented by Lactobacillus fermentum NUC-C1 on Antioxidant Enzyme Activities in STZ-Treated Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
유아의 분변에서 분리한 Lactobacillus fermentum으로부터 Linoleate Isomerase 분리 ${\cdot}$ 정제
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
The effect of dietary supplementation of Alpha lipoic acid (ALA), Lactobacillus fermentum and Lactobacillus plantarum mixture on non-specific immune responses of Asian catfish, Clarias batrachus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
생균활성 보존을 위한 유산균 미세캡슐 개발
한국식품과학회지
2007 .02
Oral administration effect of yacon, ginger and blueberry on the growth, body composition, plasma chemistry of juvenile olive flounder (Paralichthys olivaceus) and challenge test against Streptococcus iniae compared to a commercial probiotic, Lactobacillus fermentum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
김치에서 항균활성 유산균의 분리 및 동정
한국식품과학회지
2011 .08
Real-Time PCR Monitoring of Lactobacillus sake, Lactobacillus plantarum, and Lactobacillus paraplantarum during Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
2006 .08
PCR-based Detection and Identification of Lactobacillus plantarum, Lactobacillus pentosus, and Lactobacillus paraplantarum in Kimchi
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Positive enhancement of Lactobacillus fermentum HY01 on intestinal movements of mice having constipation
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Kefir로부터 분리한 Lactobacillus rhamnosus의 Probiotic 특성
한국축산식품학회지
2005 .01
Characterization and Probiotics of Lactobacillus sp Y isolated from Kimchi
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
유산균(Lactobacillus fermentum) 함유 미생물제제의 크리핑 벤트그래스 밀도개선 효과
Weed&Turfgrass Science
2017 .12
Medium Optimization for the Production of Probiotic Lactobacillus acidophilus A12 Using Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2010 .01
Comparison of Environmental Stress Tolerance Between Lactobacillus fermentum Strains with High and Low Cell Surface Hydrophobicity
Food Science and Biotechnology
2008 .04
Synthesis and Fungicidal Activity of N-[4-(4-Fluoro)phenyl-2-piperidin-4-ylthiazol-5-yl]pyrimidin-2-yl-N-phenylamines on Phytophthora capsici
Applied Biological Chemistry
2010 .01
Characterization of Selected Lactobacillus Strains for Use as Probiotics
한국축산식품학회지
2015 .01
동치미 유래 생균제로서 가능성이 있는 Lactobacillus sp. FF-3의 분리와 특성
Food Science and Preservation
2003 .09
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