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[P5-52] Effects of the Types of Bacilli on Functional Properties of Black Bean-Chunggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P5-81] Changes in enzyme activities and functional properties of Chunggukjang during fermentation with B. amyloliquefaciens CH 86-1 and Weissella sp. 4
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Comparative Study of Extracellular Proteomes for Bacillus subtilis and Bacillus amyloliquefaciens
경북대농학지
2013 .01
Variation of Microbial Communities with Crop Species in Controlled Horticultural Soils of Gyeongnam Province
한국토양비료학회지
2013 .06
Bacillus subtilis K-20에 의한 청국장의 향미성분 및 기능성식품에 관한 연구
한국식품과학회지
2003 .06
Isolation, Purification and Characterization of Chitosanase from Bacillus subtilis CH1
한국양식학회지
2006 .02
[P5-08] Purification and Characterization of a Fibrinolytic Enzyme of Bacillus amylofiquefaciens CH86-1, Isolated from Chunggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P5-39] Isolation of Bacillus amyloliquefaciens MJ 1-4 and CH 51 with antimicrobial activities from meju and cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
황색자생균의 형태적 특성에 관한 연구
한국조경학회지
1995 .01
[P5-52] Cloning of Poly γ-Glutamate Production Genes (pgsBCA) from Bacillus amyloliquefaciens CH86-1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Synthesis of Long-Chain Unsaturated Acetates
Applied Biological Chemistry
1976 .01
Fertilizer Types Effect on CH₄and CO₂Emission from Soils under Changing Water Regimes
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2011 .05
Analysis of the Bacterial Composition During Kochujang, a Korean Traditional Fermented Hot Pepper-soybean Paste, Fermentation
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Characterization of a 27 kDa Fibrinolytic Enzyme from Bacillus amyloliquefaciens CH86-1 Isolated from Cheonggukjang
Applied Biological Chemistry
2010 .01
드론영상을 활용한 논 유기물 관리 인자 조사 및 메탄가스 배출량 산정
한국농공학회논문집
2020 .01
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fly Ash Application Effects on CH₄and CO₂Emission from Soils under Changing Water Regimes
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2011 .05
Analysis of research trends in methane emissions from rice paddies in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .12
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