개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P5-42] Changes in Functional Properties of Black Bean-Chunggukjang during Fermentation with Bacillus Subtilis (CH 3-25) and Bacillus Amyloliquefaciens (CH 51 and CH 86-1)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Bacillus subtilis K-20에 의한 청국장의 향미성분 및 기능성식품에 관한 연구
한국식품과학회지
2003 .06
[S3-3] Expression of Fibrinolytic Enzyme Genes from Bacillus sp. Isolated from Chunggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P5-08] Purification and Characterization of a Fibrinolytic Enzyme of Bacillus amylofiquefaciens CH86-1, Isolated from Chunggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Immune-Enhancing Activity of Chunggukjang Fermented with Bacillus subtilis (SRCM 101336) to Activate Immune Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P6-12] Effects of Level of Yacon in Chunggukjang on Blood Lipids in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P5-81] Changes in enzyme activities and functional properties of Chunggukjang during fermentation with B. amyloliquefaciens CH 86-1 and Weissella sp. 4
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P6-11] Effects of Level of Yacon in Chunggukjang on Bone Mineral Density in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P10-141] Change of Isoflavone Content During Manufacturing of Chunggukjang, a Traditional Korean Fermented Soyfood
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
팥 종피에서의 색소 추출과 저장 안정성
경북대농학지
2010 .01
Harvesting performance of an experimental pick-up type pulse crop harvester for green kernel black bean
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Quality Characteristics of Fermented Black Soy Beans by Strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P6-55] Effect of Red Bean on the Fermentation of Soybean Grit by Bacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
서울·경기지역 폐경 전후 여성의 건강기능성식품 섭취 실태 및 인지도 조사 연구
한국식품영양과학회지
2014 .07
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes in Physiological Activity of Barley and Black Beans according to Germination Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Bacillus 균주를 이용한 검정콩 청국장의 생리활성 및 Isoflavone 함량
한국식품영양과학회지
2001 .08
두류(팥, 녹두, 검정콩) 물추출액의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1997 .10
커피빈의 물리화학적 결점에 따른 추출액의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
0