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Food Science and Preservation
2008 .04
전통 된장으로부터 분리한 향균물질 생산 Bacillus subtilis의 특성
Applied Biological Chemistry
2007 .01
Arginase from Bacillus subtilis 168 : Expression Cloning, Purification and Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Isolation, Purification and Characterization of Chitosanase from Bacillus subtilis CH1
한국양식학회지
2006 .02
Purification and Biochemical Characterization of Thermostable Phytase from Newly Isolated Bacillus subtilis CF92
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM688 Having Antioxidant Activity and Analysis of Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
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2016 .03
양송이 배지로부터 분리된 Bacillus subtilis NO12의 특성
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2017 .01
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Applied Biological Chemistry
1998 .01
Screening of Biogenic Amines Non-producing Bacillus subtilis SCM121 and Its Characterization Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
전통 메주로부터 분리한 Bacillus subtilis PCA 20-3 유래 Protease의 정제
한국식품과학회지
1999 .12
Bacillus subtilis S37-2 균주의 항진균활성 및 식물생육촉진 효과
한국토양비료학회지
2007 .12
Isolation and Characterization of Biogenic Amines Non-producing Bacillus subtilis SCGB159 having Antibacterial Activity against Foodborne Pathogenic Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
느타리버섯 수확후배지로부터 분리한 Bacillus subtilis CA105의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
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농약과학회지
1998 .12
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Food Science and Preservation
2003 .06
Xylanase-producing Bacillus subtilis isolated from spent mushroom (Pleurotus eryngii) substrates
한국버섯학회지
2008 .01
Acute Oral Toxicity Test of Crude Antifungal Compounds Produced by Bacillus subtilis SN7 in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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