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Co-occurrence of Mycotoxins in Cereal Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Prebiotic and Antimicrobial Effects of Cereals and Cereal By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Survey of soil properties from paddy fields growing cereal crops in Korea
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
Analysis of Amino acid Contents in Food for Revision of the Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of Amino Acids for Revision of Korean Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Customized Fertilizer Application and Soil Properties on Amino Acids Composition in Rice Grain
한국토양비료학회지
2015 .10
상황진흙버섯 균사배양 곡물의 성분변화
한국버섯학회지
2017 .01
한국 20~30대 성인에 있어 가정간편식의 이용실태와 식습관과의 관련성
대한영양사협회 학술지
2019 .01
혼합 잡곡의 항산화 물질과 기호도
한국식품영양학회지
2015 .04
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Analysis of Amino acid Contents in Food for Revision of The Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Germinated Grains and Cereal Microgreens: Bioactive Compounds and Utilization as Healthy Food Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
취반방법에 따른 혼합잡곡밥의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Analysis of motivation to learn how to cook among young Korean adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
자연산과 양식산 동자개(Pseudobagrus fulvidraco)의 시기에 따른 영양성분 변화
한국수산과학회지
2016 .12
Amino Acid Analysis in Beverages for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant and Antihypertensive Activities of Grains in Relation to Phenolic Compound and Amino Acid contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
잡곡류 잡초방제를 위한 토양처리형 제초제 선발
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2022 .10
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