지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
산양삼(Panax ginseng C.A. Meyer) 지상부위의 미용 식품 활성
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Agronomic Characteristics Aanalysis of Wild-Cultivated Ginseng from Five Areas in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
인삼 및 산양삼의 부위별 유해중금속 분포 특성
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Genetic Diversity Analysis of Wild-Cultivated Ginseng from Five Areas in Korea Using Simple Sequence Repeat Markers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
국내산 산양삼 추출물의 총페놀 함량, 총플라보노이드 함량 및 항산화 활성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Genetic Diversity Analysis of Wild-Cultivated Ginseng Using SSR Markers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Study on Identification of Root Age for Quality Evealuation in Wild-cultivated Ginseng in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Influence of High Hydrostatic Pressure Phenolic Compounds and Antioxidant Activities of Aged ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activity of Panax ginseng Extracts Prepared by High Temperature and Pressure Treatment
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Untargeted Metabolomic Approach for Analysis of Wild-simulated Ginseng from Different Regions in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Effect of Extracting conditions on Antioxidant and Anti-Inflammatory of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
산양삼(Korean Panax ginseng)을 급여한 흰점박이꽃무지 유충의 품질 및 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2019 .04
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
Chloroplast Genome Assembly and Identification of Polymorphic Loci from Wild-simulated Ginseng (Panax ginseng)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Changes in Ginsenosides from Fermented Mountain Ginseng by Lactic Acid Bacteria
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Allium속 식물 물추출물의 항산화 활성과 Tyrosinase 및 Elastase 저해 효과
한국식품영양학회지
2015 .04
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
끄라차이담 발효물의 항산화 활성과 Tyrosinase 및 Elastase 저해활성
한국식품영양과학회지
2018 .11
0