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Enhanced Production of γ-Aminobutyric Acid (GABA) by Batch Fermentation of Lactobacillus brevis FBL-3
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
In the Germination of Plant the Production and Role of GABA
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
해양심층수와 γ-Aminobutyric Acid (GABA) 함유 배양액의 결정화를 이용한 GABA함유 소금의 제조
산업식품공학
2015 .01
Electrostatic Spray 기술을 이용한 GABA 생성 유산균 함유 곡류 제품 개발
한국식품영양과학회지
2017 .08
Characteristics of aquatic invertebrate communities in Korean rice paddies
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Chemical compositions and biological activities of marine invertebrates from Dokdo
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
어성초 분말을 첨가한 식빵의 품질 특성
한국식품과학회지
2015 .02
Comparison of quality and bioactive components of Korean green, white, and black teas and their associated GABA teas
한국식품과학회지
2022 .04
보리 잎과 옥수수 수염의 혼합과 유산균 발효를 이용한 γ-aminobutyric acid 생산 증진
한국유기농업학회지
2017 .01
녹각 추출액의 젖산발효를 통한 고농도 감마-아미노부티르산 생산 최적화
한국식품과학회지
2018 .02
Lactobacillus brevis-fermented GABA: Impact on behavioral and molecular responses in sleep disorder and stress models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Statistical Optimization of Culture Medium for the Production of γ-Aminobutyric Acid (GABA) by Lactobacillus brevis FBL-3
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
CHARACTERIZATION AND FUNCTION OF A CASPASE-2 IN AN INVERTEBRATE Apostichopus japonicus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Preparation and Quality Characteristics of Yogurt Added with GABA Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Improvement of fermentative qualities and GABA content levels in Darae sap and Arrowroot juice fermented by GABA producing Lactic acid bacteria at different storage temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Short-term changes of community structure of microbenthic invertebrates in the coastal waters Jeju Island, Korea from 2013 to 2015
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Sleep-Promoting Effects of Functional Ingredients in Foods: Sleep Quantity and Quality Changes in Invertebrate and Vertebrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
GABA 미강 및 미강추출물 첨가에 의한 식빵의 텍스처 및 저장성의 변화
한국식품과학회지
2018 .12
GABA (γ-Aminobutyric Acid) transaminase T3 of Pseudomonas syringae pv. tomato DC3000 may suppresses repressed bacterial virulence by excess GABA in Arabidopsis thaliana
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Application of High-Throuput Phenotyping (HTP) Platform for Analysis of Combining Ability in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
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