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Electrostatic Spray 기술을 이용한 GABA 생성 유산균 함유 곡류 제품 개발
한국식품영양과학회지
2017 .08
Statistical Optimization of Culture Medium for the Production of γ-Aminobutyric Acid (GABA) by Lactobacillus brevis FBL-3
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
해양심층수와 γ-Aminobutyric Acid (GABA) 함유 배양액의 결정화를 이용한 GABA함유 소금의 제조
산업식품공학
2015 .01
In the Germination of Plant the Production and Role of GABA
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
보리 잎과 옥수수 수염의 혼합과 유산균 발효를 이용한 γ-aminobutyric acid 생산 증진
한국유기농업학회지
2017 .01
녹각 추출액의 젖산발효를 통한 고농도 감마-아미노부티르산 생산 최적화
한국식품과학회지
2018 .02
Comparison of quality and bioactive components of Korean green, white, and black teas and their associated GABA teas
한국식품과학회지
2022 .04
팽이 및 수경인삼 분말 및 요구르트 발효에 의한 γ-Aminobutyric acid (GABA)의 전환효율 증진
한국버섯학회지
2015 .01
Preparation and Quality Characteristics of Yogurt Added with GABA Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
산돌배 과실 추출물의 젖산균 혼합발효를 통한 고농도 GABA 생산
Food Science and Preservation
2019 .10
Optimization of γ-Aminobutyric Acid (GABA) Production to Using Apple Pomace by Fermentation Using Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Lactobacillus brevis GABA 100을 이용하여 γ-Aminobutyric Acid 함량이 증가된 발효액을 생산하기 위한 식품 소재 선별
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Production of Gamma-Amminobutyric Acid by Fed-Batch Culture of Lactobacillus plantarum KFCC 11556P Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
비알콜 쌀막걸리의 젖산 발효 최적화를 통한 고농도 GABA 생산
Food Science and Preservation
2019 .04
Improvement of fermentative qualities and GABA content levels in Darae sap and Arrowroot juice fermented by GABA producing Lactic acid bacteria at different storage temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
옻나무 추출물의 젖산균 혼합 발효를 통한 고농도 γ-aminobutyric acid(GABA) 생산
Food Science and Preservation
2020 .12
GABA (γ-Aminobutyric Acid) transaminase T3 of Pseudomonas syringae pv. tomato DC3000 may suppresses repressed bacterial virulence by excess GABA in Arabidopsis thaliana
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Lactobacillus brevis-fermented GABA: Impact on behavioral and molecular responses in sleep disorder and stress models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Concentrations of γ-Aminobutyric Acid and Oxalic Acid in Spinach Juices Fermented by Lactobacillus brevis GABA 100
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
재배지역, 수확시기 및 숙기에 따른 여주의 γ-Aminobutyric Acid함량 변화 및 분석법 검증
한국식품영양학회지
2018 .01
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