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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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오미자(Schisandra chinensis) 착즙박 추출물의 항산화 활성
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
오미자 첨가율이 오디청의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .07
Evaluation of the Physiological Activity and Identification of the Active Ingredient of Extracts from Chungju-cultivated Crab Apple (Malus Prunifolia Borkh.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
가공방법을 달리한 오미자 분말차의 품질 특성 분석
한국식품과학회지
2016 .02
Pilot-scale production of Omija-cheong by low temperature incubation : An assessment of quality characteristics
Food Science and Preservation
2016 .12
Antimicrobial Effects of Omija Extracts on Food Poisoning Bacteria
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
The 70% EtOH extracts of soft corals collected from Jeju Island have Anti-inflammatory activities in LPS-stimulated RAW 264.7 macrophages
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
오미자를 첨가한 막걸리의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품과학회지
2015 .06
Nitric Oxide Synthesis Inhibitory Effects from Six Kinds of Plant Extracts in LPS-Stimulated RAW 264.7 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
해방풍 부위별 용매추출물의 항산화 활성 및 nitric oxide 생성 억제
Food Science and Preservation
2017 .02
잣피 추출물들의 항산화 및 항염증에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2017 .09
생오미자 착즙박의 추출조건에 따른 추출액의 이화학적 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant and Nitrite Scavenging Activities of White Ginseng by Adding Schisandra chinensis Baillon (Omija)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
세이지(Salvia officinalis L.) 추출물의 항산화 활성과 유지 및 수중유적형 유화액 산화안정성 비교
한국식품영양과학회지
2023 .11
Anti-obesity Effect of Extracts of Morus alba L. and Aronia Melanocarpa (Michx.) Elliott
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Quality Characteristics of Omija Juice (Schizandra chinensis) with High-hydrostatic Pressure Treatment Conditions during Storage Periods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
동송근(Pinus densiflora root) 추출물의 기능성식품 활성
Food Science and Preservation
2016 .02
화살나무추출물이 췌장 β-세포 및 C57BL/Ksj-db/db 마우스에서 당뇨관련 지표에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2022 .09
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit by Cultivated Altitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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